O PODJETJU

img55965

Smo podjetje s 14 letno samostojno tradicijo na področju oskrbe s pripomočki za kvalitetnejše življenje posameznikov, skrbnikov, zaposlenih v bolnišnicah, domovih za starejše občane, rehabilitacijskih centrih ter zdravstevnih domovih. Zaposleni imamo izkušnje na tem področju, ki segajo vse od samega začetka Inštuta za rehabilitacijo – Soča in iz leta v leto jih nadgrajujemo, ter se učimo novih stvari.

V našem podjetju rehabilitacijske in medicinske pripomočke izdelujemo, prodajamo, izposojamo, izpopolnjujemo ali predelamo glede na posebne potrebe posameznika.
Naš program zajema naslednje osnovne sklope:

– vozičke na ročni pogon
– elektromotorne vozičke
– pripomočke za hojo
– posteljni program
– sanitarni program
– program za vsakodnevno življenje
– elektromotorne skuterje

Našo ponudbo vsakodnevno dopolnjujemo in v primeru, da izdelka, ki ga potrebujete ni na tej strani vas vabimo, da nas pokličete ali poštljete e-pošto na naš naslov.
Če iščete opremo za kvalitetnejše življenje zase ali za bližnjega nam pišete, pokličite ali obiščite in pomagali vam bomo.

Podjetje Nelit  je pogodbeni dobavitelj za dobavo medicinsko-tehničnih pripomočkov in dolgoletni partner Univerzitetnega inštituta za rehabilitacijo – Soča.

 

NELIT BAN